Mancarea si frumusetea

Nu există nici o îndoială că toţi dintre noi nu vrea sa arate foarte frumos, subţire şi sa manance bine.
Există o serie de produse alimentare frumusete, care sunt sănătoase şi să contribuie la consolidarea  dumneavoastră. Aveti  în vedere  mai jos unele alimente pe care le puteţi adăuga la dieta ta, daca vrei sa arati foarte frumos.
Otetul de mere: Acest oţet are numeroase  proprietăţi de vindecare şi face pielea moale si supla. Otetul de mere este concentrată cu enzimele . Descompune grăsimile şi ajută la digestie.
Morcovii: Ajutor pentru a menţine stratul exterior al pielii pentru a preveni îmbătrânirea prematură. Acesta funcţionează la fel ca Retin A.

Brânză: Faceti o felie sau doua de branza  parte din dieta ta. Brânză ajută la prevenirea bacterilor din gură şi previne cariile. Alegeţi între branza elveţiana, cheddar sau Gouda.


Citrice: Aceste fructe ţin celulele pielii impreuna prin formarea colagenului. Colagenul nu poate fi adăugat la nivelul pielii şi, prin urmare topicul de fructe şi sucurile naturale trebuie să fie o parte integrantă din dieta ta de zi cu zi.

Usturoiul: Ajuta la combaterea ridurilor si reface tesuturile.


 
Germeni de grau: Pentru a scapa de cosuri include două sau trei linguri de germeni de grau in dieta ta..
Tomate: Aceasta leguma face minuni pentru pielea ta. Rosiile sunt bogate in vitamina A, vitamina C si potasiu.
Cartofi dulci: Acesti cartofi sunt plini de vitamina A si vitamina A este cunoscuta ca fiind un agent anti-şifonare. Rezultatul consumului acestei legume este pielea fina.
Iaurt fara grasimi: Este sursa importanta de calciu şi vă ajută să păstraţi zâmbet frumos si dintii sanatosi.