Sfaturi pentru un par sanatos

1.Periati parul inainte de spalare. In acest fel vei elimina orice mizerie de la parul tau.
2.Maseaza scalpul usor , masajul va stimula circulatia.
3.Sampon. Nimeni nu vă poate spune cât de des trebuie sa iti speli parul cu sampon . Cand simti ca parul tau este murdar, spălati-l usor, cu un sampon care functioneaza pe parul tau.
 4.Hidrateaza mereu parul
 5.Clătit.i Cel mai bun mod de a clatiti parul este prin utilizarea otetului, otet de mere pe cat posibil. Clătirea ajută la stralucirea parului tau.
 6.Încercaţi să folositi apa usor rece. Termină, dacă este posibil, cu apă rece, acest lucru  va inchide cuticulele.
 7.Uscarea parului. Lasa parul sa se usuce natural. Stoarce de apă  şi  foloseste  un prosop pentru a şterge parul. În acest fel vei avea un par hidratat, sanatos.
 8.Peria. Nu folositi o perie de par pana cand parul este uscat, parul ud poate fi usor deteriorat. Evitati periile din plastic, parul se va termina, probabil, până în noduri
 9.Sezonul, vârsta, sexul, produsele alimentare si băuturile, tutunul, toate au o influenţă mare asupra creşterii părului. Du o viata sanatoasa si vei avea un par sanatos.
 10.Coafura Frizerie. Încercati să evitaţi ondulatoare si uscătoare de păr pentru a preveni deteriorarea parului. De asemenea,  evita căldura şi expunerea prelungită la soare.