Secrete pentru un corp sanatos

1.EXERCITII DE AEROBIC.   Cel mai simplu mod este de mers pe jos. Mersul pe jos este unul dintre cele mai bune exercitii pentru corpul tau.Uzura pe articulaţii este mai mică decât la jogging.  Dacă preferaţi, jogging-ul este, de asemenea, bine, dacă nu va deranjeaza genunchii. Dar ştiţi că mersul pe jos este la fel de bine dacă te duci destul de repede. Nici o investiţie foarte mare nevoie. Tot ce ai nevoie este adidasii, şi poate nici atat dacă aţi merge pe plaja. 30 de minute pe zi in fiecare zi a fost dovedit a fi cantitatea optima de exercitiu. Dacă nu aveţi timp, la toate o dată, aceleaşi beneficii sunt derivate, chiar dacă-l realizati pe bucati, în 3 x 10 minute sau 2 x 15  minute.


2.STRETCHING. Un indicator important in varsta este nivelul de flexibilitate.Yoga este un mod grozav de a mentine corpul flexibil. Dacă nu aveţi timp pentru o sesiune de yoga completa, încercaţi să vă asiguraţi că vă faceţi de 5 minute de stretching in fiecare zi, după antrenamentul de aerobic.


3.ECHILIBRAREA.  Echilibru, împreună cu flexibilitatea, este ceva pe care le pierdem cu varsta.  Yoga, din nou, este un alt mod minunat de a construi şi menţine echilibrul. Există mai multe exercitii de yoga care vă poate folosi pentru a creşte echilibrul. Încercaţi unul în fiecare zi. Unul simplu este să stai pe un picior şi apuca piciorul celalalt a întinde  partea din faţă a coapsei. După cum vă construiti echilibrul în timp încercaţi să atingeţi degetele de la picioare, cu cealaltă mână în timp ce mentineti echilibrul. Este util sa menţineti ochii axati pe un singur punct. Fa acest lucru de 15-60 de secunde pe fiecare picior.


4.CONTROLUL RESPIRATIEI. Acest lucru este foarte important .Sistemul limfatic al dumneavoastră se bazează pe contracţia muşchilor şi respiraţie pentru a muta fluide ale sistemului limfatic in jurul corpului.De ce este acest lucru atât de important? Sistemul limfatic ", are trei functii interconectate: (1) eliminarea lichidelor in exces din tesuturile corpului, (2) de absorbţie a acizilor graşi şi transportul ulterior de grăsime,  (3), producţia de celule ale sistemului imunitar.Deci, cum veţi obţine doza zilnică? Exerciţiu de aerobic, yoga, şi / sau să încercaţi exercitiu de respiratie profunda de 2-3 ori pe zi. Iată cum:


Goliţi plamanii complet trăgând în stomac în timp ce expirati.
Ia-o respiraţie profundă
Ţineţi pentru de două ori, atâta timp cât a luat să-l respira
Expir de 4 ori, atâta timp cât a luat pentru a respira
Fa acest lucru de 10 ori.
Bucuraţi-vă de întinerire!