Femeile au nevoie de grasimi sanatoase in dieta lor pentru a arata si a se simt minunat

Grăsimile sănătoase stimuleaza creierul si starea de spirit. Grasimile sunt esentiale pentru functionarea creierului sănătos. Te pun într-o stare bună şi păstreaza simturile mental ascuţite.

Grăsimile sănătoase contribuie la sarcini sănătoase. Cand esti insarcinata, atât dumneavoastră cât şi copilul dumneavoastră are nevoie de grasimi sanatoase sa se simta mai bine. Grasimea este deosebit de important pentru creierul copilului tau in curs de dezvoltare şi a sistemului nervos.

Grăsimile sănătoase contribuie la frumusetea pe tot parcursul vieţii. Grasimile sunt esentiale pentru piele puternica, stralucitoare, păr, unghii. O lipsa de grasimi sanatoase in dieta ta poate duce la pielea obosita,  unghii casante, iar parul uscat sau pur si simplu deteriorat.

Grasimile sanatoase ajuta la stapanaria poftelor. Deoarece grăsimea este atat de bogata in calorii, daca vei merge un drum lung acestea te vor face  sa te simti plina. Mici cantitati de grasimi bune cum ar fi nuci sau seminţe produc mare satisfactie.

Ai nevoie de grasimi pentru a absorbi anumite vitamine. Multe vitamine importante, inclusiv vitaminele A, D, E, si K-sunt liposolubile, ceea ce înseamnă aveti nevoie de grăsime în sistemul dvs., în scopul de a le absorbi.